Първоначално публикувано от rady156
Известие
Collapse
No announcement yet.
Тук съм за няколко съвета :)))
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gotyПървоначално публикувано от rady156и аз препоръчвам 2.4 за дизел и 2.0за бензинхвърли едно око на 166,така и така оглеждаш пазара,пък ти пак си се чуди между 156 и лагуна,а ако искаш малко по луксозна 156-ца погледни и ланча либра!
успех
и айде стига сме ти пълнили темата със странични въпроси
Comment
-
Първоначално публикувано от rady156...а ако искаш малко по луксозна 156-ца погледни и ланча либра!Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)
Comment
-
Здравейте! Само да ви кажа една история: Карах Голф 1 - през 1992г. ,после "33 през 1999-2004г.,после Рено 2004-2007 СЕГА отново след големи мъки от една седмица - 156 ЖТД СТРАХОТНА Е !!!!!! Повече няма да се кача на Рено . Който не е карал Алфа неможе да разбере какво е !!!!!!Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
Comment
-
Колега,няма какво да го мислиш,ти сам знаеш верния отговор-"Алфа Ромео".Ако искаш индивидуалност това колата!Аз имам 2.4JTD и съм доволен много,върви много-харчи малко,перфектно!Тази "лагуна" ако е от новите,въобще не ти трябва,имам приятел в сервиз на "Рено" каза ми,че много се чупят и са по-скъпи за подръжка от "Алфа Ромео"!Според мен двете коли не подлежат на сравнение,"Лагуната" е доста пенсионерска!Успех!Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI
Comment
-
Алфа се купува със сърце - влизаш вътре, запалваш...и Я усещаш, една несравнима тръпка някъде долу в стомаха. Не Я ли устеш, тази кола не е за теб. А ти казваш че само си сядал, дори не си я подкарвал, а вече не можеш да спиш. Мисля, че е излишно да отговарям на въпроса ти "156 или някоя друга"
П.П. Имаш потенциал да се превърнеш в едни от най-болните "сектанти" сред нас
Иначе за "хронични заболявания" - ми няма повече от всеки друг нормален автомобил, даже с достатъчно "витамини и имуностимуланти" са по-малко от някои други прехвалени марки. Може при много лош късмет понякога "лечението" да излезне скъпичко, но в никакъв случай не е по-скъпо от това на една Лагуна...Alfa 156 1.8 TS '99
--------------
Comment
-
мисля, че ако скоростите и двигателя са сериозни и не дават дефекти всичко друго е въпрос на поддръжкане ме разбирайте погрешно, никога не ми се е свидело да си подържам колата, даже ми е кеф като си я снабдявм с тва онва, но не съм свикнал да правя мотори и предавки
...мисля че е недопустимо да се връщаме в ерата на руските коли, дето на всеки 50 000 км се отваряше моторетка
Comment
-
An Alfa 166 is a sign that you have exquisite taste, it shows the world, that you put aesthetics above practicality, and that you won’t simply run with the pack. Put it like this: Alfa males by Bmw-s –Alfas are for nice people.
Unfortunately if you buy 166 in a year it will depreciate so much, that you’ll never be able to sell it even at half the price you’ve paid for it. The solution would be to buy one second hand, but you cant do that, because no one bought one new in the first place, because the depreciation was so bad.
Sales of this car, has been so pathetic, I really did think Alfa would simply stop selling it here, but they haven’t, in fact they’ve just made it better!
It’s always been a handsome car, but with its new nose and new wheels its better than any other big four door saloon, it’s as though it’s come down a pipeline from the gods!
You know what that is, don’t you? It’s a little black dress, a kind of thing you take to an embassy cocktail party, but it’s not just a work of art from an outside either-when it brakes down and you have to open the bonnet up, get ready for a one more surprise: they’ve actually crowned the inlet pipes on a 3.2 V6 engine- wonderful!!!
I have to say though, it’s not the fastest car in the world, its front wheel drive-so it’s not a thriller in the corners either, but if you judge a car by how it makes you feel, rather than what it can do, the 166 is in a class of its own!
Unlike a BM or an Audy which harm as they go along, this feels and it sounds like an engine, not like a monk. Think of it as an Italian way of waving your arms around- you don’t get the food any faster, but its more exciting somehow. Every time I see someone going another way in a Merg or a Bm or an Audy, I just want to get the window down and shout at them: “you bought the wrong caaaaaaaaaaaaaaar”.
Did you know, that in Italy the traffic police uniforms are designed by Fendy, and their handbags by Guchy. The Italians are upssesed with stile and disigne,and that shows with the interior of this car, its by far away the best thing about it. Its not exactly a button fest, there are not sort of controls allover the steering wheel, you don’t even get cup holders, but it’s such a nice place to be- you look forward to doing a journey, just so you can come and sit in it! God I love this car!
вижте какво чух ...и се опитах да го пресъздам
Comment
-
И аз ти препоръчвам горещо 2.4 JTD, карам го от 20-ина дена и съм обезумял от кеф. Предишната ми кола беше Фиат Брава 1.6 16V (също много добър автомобил), но за съжаление остаря, а и нямаше клима.
А по-предишната беше Алфа Жулиета 1.6 с 4 карбуратора.
Приказката, че тия дето правят спагети и ми..ти, не могат да правят коли са си чиста проба шофьорски фолклор и то просташки и неверен, ако се съмняваш в думите ми, питай M. Schumaher.
5 титли с Ferrari, демек Fiat, Alfa и тн.
1 титла benetton Renaut
и една с benetton Ford
Италианската кола е страст! Скачай на 156-цата, ако е и SportWagon още по-добре (мойта е такава).
Успех
Comment
-
Не знам защо ама голямо чудене пада когато някой реши да си купува 156-ца и почва да пита във форума...
До колкото си спомням обаче от всички питащи само 1-2 са се пре..али. Тоест изтеглили са "късата клечка".
Уговори се с продавача да вземеш колата за диагностика, отиди при Боби в неговия сервиз в София, и той да ти каже става или не става.Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
На мен така и не ми остана време за чудене като купувах мойта.
До последния момент бях сигурен, че ще взема 1 Фиат Стило комби 1.8 16V, и в деня в който щтях да го капарирам, случайно попаднах на SW-тo. Стилот беше по-ново - 2003 г., но Алфето ме грабна на мига.
И ей ме на сега: HAPPY
Comment
Comment